NUfactuur - Online Factureren

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Factureren bij bedrijven is regelmatig een ingewikkeld geheel. Doordat bedrijven lokale computer software gebruiken is het opvragen en versturen van facturen lastig. Met de nieuw geïntroduceerde online dienst: Nufactuur.nl zal dit veranderen. Online facturen aanmaken, beheren en versturen is mogelijk geworden sinds de introductie.

Op de Nederlandse markt zijn al enkele jaren simpele online factuur diensten, die vaak 10-30 euro per maand kosten. Nufactuur.nl onderscheid zich hierin door slechts 3,99 per maand te rekenen. Met deze dienst kunnen bedrijven/ondernemers onbeperkt facturen en offertes beheren. De mogelijkheden van Nufactuur.nl zijn breder en de interface is simpel.

Direct een factuur laten betalen is ook mogelijk door integratie van Ideal. De online betalingsdienst Ideal, dat door elke bank word ondersteund maakt het mogelijk om debiteuren hun bedrag direct en veilig te laten voldoen. Het is bij Nufactuur.nl ook mogelijk om de bedrijfswinst en BTW/belasting gegevens direct in te zien. Hiermee is direct duidelijk hoeveel BTW en inkomsten belasting er afgedragen moet worden. Directe livehulp is mogelijk en het administratie paneel is overal ter wereld toegankelijk.

Mogelijkheden als offertes ontwikkelen, credit factureren en abonnementen instellen is mogelijk. Het versturen van facturen en herinneringen kan zelfs geautomatiseerd worden.

Bezoek Nufactuur.nl nu en ontdek het zelf!

 


  • : NUfactuur - Online Factureren
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : I Welsman
  • : J. v. Arkelstr 105
  • : 8266 CM
  • : Kampen
  • : http://www.nufactuur.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van NUfactuur - Online Factureren

Er zijn nog geen reviews van NUfactuur - Online Factureren .