LEGO Speeltafels en Kinderspeelhoeken

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Als officieel Europees importeur en Benelux groothandel, bieden wij u het LEGO Speeltafel en kinderspeelhoek assortiment aan tegen gegarandeerd de laagste prijzen en altijd inclusief kwaliteitswaarborg en tevredenheidsgarantie.
U treft het complete gamma aan van LEGO en DUPLO tafels, speelwanden, kralentafels en spiraaltafels, LEGO Soft reuze bouwstenen, speelmeubilair en speelstructuren voor in uw kinderhoek.

Alle speelhoeken zijn voor professioneel gebruik, d.w.z. inzetbaar binnen bedrijven (showroom, wachtruimte, winkel, kantoor, praktijk, toonzaal, e.d.) en openbare instellingen (bibliotheek, ziekenhuis, tandartspraktijk, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, naschoolse kinderopvang, etc..).

Alle producten voldoen derhalve aan de allerhoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien zijn ze stuk voor stuk bijzonder flexibel in te zetten: een legotafel kunt u omtoveren in een duplotafel en de houten kinderspeeltafels kunnen dienen als bouwtafel, tekentafel of algemene spelletjes tafel. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Zoekt u ook naar een 100% betrouwbare en veilige oplossing voor uw speelruimte of wilt u ons de kinderhoek laten inrichten zodat u voortaan efficiënt tot zaken kunt komen? Neem gerust contact met ons op (076-5319278) voor een vrijblijvende offerte of ontvang onze geheel nieuwe brochure ter inspiratie.

 


  • : LEGO Speeltafels en Kinderspeelhoeken
  • : Handel/groothandel
  • : Afd. Klantenservice
  • : Postbus 56
  • : 4850 AB
  • : Ulvenhout
  • : 076-5319278
  • : http://www.kinderspel.net

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van LEGO Speeltafels en Kinderspeelhoeken

Er zijn nog geen reviews van LEGO Speeltafels en Kinderspeelhoeken .