q-beauty

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Schoonheidssalon Q beauty nieuwe stijl.

Voor Almeerse begrippen is Q beauty inmiddels uitgegroeid tot een Quality centrum voor gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Mede door het gebruik van de top producten zoals Carita Paris voor haar en Skin-Tech voor hem ervaart de klant een behandeling welke niet alleen heerlijk aanvoelt en ontspannend is, ook zijn direct resultaten zichtbaar.

De specifieke Carita behandeling met het product Renovateur zorgt voor een perfecte peeling waarna met de door Carita Paris speciaal ontwikkelde apparatuur een diepte reiniging en of lifting plaats vindt.

Naast de top producten welke Q beauty gebruikt wordt tevens gebruik gemaakt van de allernieuwste apparatuur. Deze dragen bij aan kwaliteit en comfort tijdens de behandeling.

Onze behandelstoel is voorzien van massage, verwarming en ingebouwde muziek waardoor u zich nog relaxed zult voelen.

Het concept van Q beauty is ten alle tijden Qwaliteit te bieden, zo zijn wij beide gediplomeerd en Anbos gecertificeerd. Tevens wordt er bij ons volgens de laatste regelgeving (hygiëne) gewerkt.

Binnen afzienbare tijd zullen wij u informeren over onze nieuwste plannen omtrent onze nieuwbouw voor een city-spa in Almere.

Hier zal onze Q, for quality, nog meer uitgedragen worden waar we instaat zijn om complete dagarrangementen te geven.

Graag ontvangen wij, Jennifer en Teddy Wijmans, u in onze salon.

U kunt bij ons terecht voor:

Lichaamsbehandelingen, Gezichtsbehandelingen, IPL lichtflits laser definitief ontharen, Visagie, Make up, Artist make over, Grimeren, Lichaams ontspannings massages, Hotstone massages, Epileren, Harsen, Pakkingen, Maskers, Professionele computer huidanalyse, Dagcremes, Nachtcremes, Verzorgende cremes, Anti-aging cremes, Behandelingen van Carita Paris, Behandelingen van Skintech.

Omdat wij u tijdens de schoonheidsbehandeling onze volledige aandacht geven, werken we uitsluitend op afspraak, van maandag tot en met zaterdag.

 


  • : q-beauty
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Richard Wijmans
  • : Boelijn 102
  • : 1319 CS
  • : Almere
  • : 036-5343618
  • : http://www.q-beauty.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van q-beauty

Er zijn nog geen reviews van q-beauty .