Pixoyo Design & Multimedia

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Identiteit
Geboren uit een bundeling van kracht, kennis en ervaring is Pixoyo uitgegroeid tot een creatief bureau met een breed aanbod aan disciplines. Print, Multimedia en Web zijn onze core. Hierin zijn we pixelbouwers tussen emotie en identiteit.

Onze compacte samenstelling stelt ons in staat om sneller en preciezer te handelen, efficiënter te werken en directer te communiceren met onze klanten. Wat mogen we voor u betekenen?

Visie
Pixoyo, op speelse, jeugdige en creatieve wijze omgaan met pixels. Pixels die de basis zijn van een groter geheel. De bouwstenen van print, web en multimedia.

Pixoyo, de pixels zijn tevens de eigenschappen die leiden tot een door u gewenste creatie. Met passie, creativiteit, inlevingsvermogen en strategisch inzicht realiseren wij wat u in gedachte heeft. De verbeelding van uw core business.

Missie
Hetgeen wij bedenken en maken staat altijd, specifiek en doelgericht, in dienst van het realiseren van de doelstellingen van u, als onze klant. Onze compacte samenstelling en kleinschaligheid stellen ons in staat om snel en adequaat te handelen, efficiënt te werken en direct te communiceren.

Huisstijl, advertentie, brochure, website, flash, programmering, of andere creatieve uiting, voor Pixoyo is het een uitdaging uw product op bijzondere wijze te presenteren.

Bent u geïnteresseerd in ons of heeft u vragen wat wij voor u nog meer zouden kunnen betekenen, mail dan naar info@pixoyo.nl. Wij helpen u graag verder.

 


  • : Pixoyo Design & Multimedia
  • : Reclame/communicatie/media
  • : Jorgo Cappon
  • : Krijn Taconiskade 402
  • : 1087 HW
  • : Amsterdam
  • : 0646407951
  • : http://www.pixoyo.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van Pixoyo Design & Multimedia

Er zijn nog geen reviews van Pixoyo Design & Multimedia .

Hier klikken