Erozonia Libido Shop

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

LIBIDO FORTE, CAMAGRA & VIAFEMME (Libidoproducten man/vrouw)

Libido Forte

Langer kunnen genieten van uw partner & meerdere hoogtepunten bereiken?
Dat is wat iedere man en vrouw wil en hun partners natuurlijk ook! Maar, om welke reden dan ook, soms wil het niet helemaal lukken. Is daar dan helemaal niets aan te doen? Natuurlijk wel! Verminderde sexuele energie bestrijden met 100% natuurlijke kruiden, dat kan!!

Libido Forte is bedoeld voor al die mensen die wel eens minder goed sexueel presteren. Ook stress en oververmoeidheid vallen hieronder.
Korting vanaf 3 pakjes Libido Forte.CAMAGRA

Graag bieden wij u Camagra aan. De in Amerika bekroonde, honderd procent natuurlijke variant van Kamagra! Camagra maakt een einde aan alle nare bijwerkingen van andere al bestaande pillen. Het heeft dezelfde werking, alleen is het volledig natuurlijk.

Camagra is aanmerkelijk anders dan andere pillen. Het werkt sneller, beter en langer. De erectie is veel krachtiger dan met andere erectiepillen denkbaar is. Uw partner zal niet weten wat hem of haar overkomt.

Naar aanleiding van de uitzending van Kassa en de diverse nieuwsberichten, waarin terecht illegale erectiepillen en erectiepillen zonder wettelijke kruidendossiers aan de kaak werden gesteld, verklaren wij dat wij wel in het bezit zijn van wettelijke kruidendossiers !
Bij ons bestelde pillen zijn dus 100% veilig en voldoen aan alle eisen die er volgens de overheid aan gesteld worden! Camagra is dan ook nog eens Lustpil en Erectiepil van het jaar, nog geen pil was zo sterk.

VIAFEMMEWilt u uw plezier in erotiek verhogen? Wilt u meer en/of intensere orgasmen dan ooit tevoren? Dat is nu mogelijk dankzij ViaFemme!

ViaFemme zorgt op veilige en natuurlijke wijze voor een betere doorbloeding van de schaamlippen, clitoris en vulva, waardoor een hoger erotische beleving ontstaat. Hierdoor zullen meerdere, langdurigere en intensere orgasmen geen uitzonderingen meer zijn. U zult nog veel meer genieten van uw sexuele beleving.
ViaFemme is dan ook dé aanrader voor een (nog) intenser, veelvuldiger genieten van de geslachtsgemeenschap.
Het is de enige effectieve pil die speciaal is afgestemd op de vrouw.

Een verpakking bevat vijf op natuurlijke basis samengestelde libidoverhogende capsules. ViaFemme is van Nederlands fabricaat.

Tevens verkopen wij ook Maca Guarana uit Peru Vita6 e.a.

 


  • : Erozonia Libido Shop
  • : Farmacie
  • : S. Chaudhry
  • : Postbus 84094
  • : 3009 CB
  • : Rotterdam
  • : 06-16448185
  • : http://www.erozonia.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Erozonia Libido Shop

Er zijn nog geen reviews van Erozonia Libido Shop .

Hier klikken