Martin Verlaan webdesign & software

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Martin Verlaan Webdesign & Software maakt voor u een professionele, duidelijke website die bovendien voldoet aan de huidige webrichtlijnen en de standaarden van het W3C. Hierdoor wordt uw site goed geindexeerd door zoekmachines en is uw site goed zichtbaar in zowel verouderde als moderne webbrowsers.

Uw site wordt op diverse punten geoptimaliseerd zodat deze goed vindbaar is in de belangrijkste zoekmachines.

Indien gewenst kan ik aan uw website een Content Management System koppelen, waarmee u zelf heel makkelijk uw website online kunt updaten. Dit C.M.S. wordt op maat gemaakt, zodat deze voldoet aan uw wensen en behoeften.

Ook kan ik voor u een website maken waaraan een database is gekoppeld. Ik maak hiervoor gebruik van PHP en MySQL. Denkt u bijvoorbeeld aan een webwinkel, blog, datingsite, vacaturebank, sociale kaart, etc. Ook kan er een gastenboek, foto-gallerij, zoekfunctie of forum aan uw site worden toegevoegd.

U heeft al een website maar u krijgt te weinig bezoekers? Mogelijk kan ik iets voor u betekenen! Laat uw site door mij analyseren en eventueel verbeteren.

Martin Verlaan Webdesign & Software staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Daarom beloof ik u geen gouden bergen zoals veel concurrenten doen. E

en nummer 1 positie in Google kan ik u niet beloven, dat zou een luchtbel zijn die snel uiteen klapt. Uiteraard streef ik wel naar een zo hoog mogelijke positie door uw website op diversen vlakken te optimaliseren.

Neemt u eens een kijkje op mijn website voor meer informatie en een overzicht van de tarieven. En vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Indien gewenst kom ik graag eens vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 


  • : Martin Verlaan webdesign & software
  • : Automatisering/IT
  • : Martin Verlaan
  • : wezelstraat 90
  • : 2623 CL
  • : Delft
  • : 015-2131540
  • : http://www.martinverlaan.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Martin Verlaan webdesign & software

Er zijn nog geen reviews van Martin Verlaan webdesign & software .

Hier klikken