Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

De kantoorruimte ligt op de vierde, vijfde en achtste verdieping van het World Trade Centre (WTC) in Amsterdam dat uitstekend verbonden is met de rest ven Nederland door middel van de A-10 en het treinstation wat er vlak naast ligt. Hier biedt Regus u prachtige kantoor- en vergaderruimte. Voor elk budget is er wat te vinden en de huurvoorwaarden zijn zeer flexibel zodat u al vanaf een uur kunt huren. Ook langere contracten zijn uiteraard mogelijk. Als uw bedrijft snel groeit en grotere ruimte nodig heeft dan kan Regus direct met u meegroeien en past zich dan aan de nieuwe omstandigheden aan. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig zodat u direct aan de slag kunt. Voor een praatje met uw klanten kunt u ook een comfortabele business lounge huren. Voor starters is een virtueel kantoor ideaal om vanaf de start een goede indruk op de klanten te kunnen maken.

 


  • : Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : Adriaan Johan Kruis
  • : H-Toren, Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam
  • : 1077 XV
  • : Amsterdam
  • : +31 (0) 20 799
  • : http://www.regus.nl/locations/office-space/amsterdam-wtc

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam

Foto's van Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte

Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 1) Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 2) Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 3) Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 4) Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 5) Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 6) Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte Amsterdam (img nr 7)

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte

Er zijn nog geen reviews van Regus Amsterdam Wtc Kantoorruimte .

Hier klikken