Manders Architecten BNA

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Manders Architecten BNA is sinds februari 2014 verhuisd naar een monumentale villa in Helmond. Via de Mortel en Bakel zijn we nu weer op de plaats waar het kantoor in eerste instantie is begonnen. Op deze locatie ligt ons kantoor centraler ten opzichte van onze klanten welke voor het grootste deel uit het oosten van Noord-Brabant komen.

Manders Architecten BNA is een architectenbureau dat al meer dan 30 jaar bestaat en vooral bekend is van ontwerpen voor huizen in wijken als Dierdonk, Brandevoort en de Houtse Akker in Helmond, Berckelbosch, Blixembosch, Meerhoven en Putten in Eindhoven, De Brabander in Venray, Doonheide, Soersel en Neerakker in Gemert-Bakel, de Donk in Boekel, Loverbosch in Asten en de Beekse Akkers in Beek en Donk. Verder houdt Manders Architecten BNA zich met nieuwbouw, verbouwingen en uitbreidingen van woonhuizen, kantoren en bedrijfsruimten. Manders Architecten BNA ontwerpt zowel modern als klassiek, van boerderij tot villa en van starter tot “kasteel”.

Manders Architecten BNA onderscheidt zich door zijn praktische benadering. Alle opdrachten worden voorafgegaan door een diepgaand gesprek waarin de wensen van de opdrachtgever voorop staan. De wensen en fantasieën van de opdrachtgever worden vervolgens vertaald in een concreet ontwerp dat past binnen de regels van het bestemmingsplan. De opdrachtgever staat hierbij centraal wat resulteert in individuele architectuur.

We verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn om te kunnen bouwen of verbouwen. We maken het ontwerp en de bouwtekeningen. Daarnaast maken of verzorgen we alle overige gegevens welke nodig zijn om de juiste vergunningen te krijgen. Als u gaat bouwen met een aannemer dan kunnen we dit traject voor u begeleiden, vanaf de selectie van de aannemer tot aan de oplevering.
Daarnaast adviseren we over ventilatie, energievoorzieningen, bouwmogelijkheden, duurzaam bouwen e.d.

 


  • : Manders Architecten BNA
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Don Wagemakers
  • : Kanaaldijk N.W. 77
  • : 5707 LC
  • : Helmond
  • : 0492-345041
  • : http://www.manders-architecten.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Manders Architecten BNA Helmond

Foto's van Manders Architecten BNA

Manders Architecten BNA Helmond (img nr 1) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 2) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 3) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 4) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 5) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 6) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 7) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 8) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 9) Manders Architecten BNA Helmond (img nr 10)

Reviews van Manders Architecten BNA

Er zijn nog geen reviews van Manders Architecten BNA .