Heijmans Woningontruiming

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Professionele woningontruiming & verhuizing
Of u nu als particulier een verhuisbedrijf wilt inschakelen, of als bedrijf een vakkundige bedrijfsverhuizing wilt uitbesteden aan een erkend verhuis- en ontruimingsbedrijf: In beide gevallen geldt dat u de verhuizing niet zomaar aan het eerste de beste verhuisbedrijf uitbesteed, maar hiervoor een erkende verhuizer inhuurt, zoals ons verhuisbedrijf Heijmans Woningontruiming. Wij zijn landelijk actief. Iedere verhuizing, of woningontruiming vindt plaats met professioneel verhuismateriaal/ afvoermateriaal. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw verhuizing zorgvuldig en vlot verloopt. Uw inboedel en goederen zijn hierbij verzekerd. In het geval van woningontruiming zorgen wij eveneens voor een spoedige afwikkeling.

Woningontruiming | Herstelwerkzaamheden
Naast het organiseren van landelijke verhuizingen, bieden wij ook zorgvuldig uitgevoerde woningontruimingen en regelen wij voor u de opslag, of verwijdering, van de inboedel. Dit altijd in nauwkeurige overeenstemming en vastgelegde schriftelijke opdracht. In bepaalde gevallen, zoals brandschade, waterschade of overige schadegevallen, zullen wij in opdracht van plaatselijke gemeenten een inboedel, daar waar nodig, verwijderen of opslaan. In de meest uiteenlopende gevallen kan men ons een verzoek doen een woning of bedrijfspand te ontruimen. Dit kan door toedoen van schade zijn, of overlijden, maar ook in opdracht van woningcorporaties of deurwaarders, een woning of bedrijfspand te ontruimen en de inboedel op te slaan. Ook bieden wij u vakkundig herstelwerkzaamheden: Lees hier meer over.

Diensten door heel Nederland
Onze klanten weten ons vanuit het hele land te bereiken. Of u nu in Groningen, Nijmegen, Maastricht, Zeeland, net over de Belgisch/ Duitse grens woont, of in het hoge noorden: Door het hele land kunt u gebruik kan maken van onze verhuisdiensten en ontruimingsdiensten.

Betaalbare prijzen
Onze prijzen voor woningontruimingen, bedrijfsverhuizingen, particuliere verhuizingen en inboedel ontruiming zijn altijd geheel op maat samengesteld en zijn scherp geprijsd. Ons ontruimings- en verhuisbedrijf hanteert klantvriendelijke, betaalbare prijzen en onderscheidt zich hiermee als geduchte concurrent van vele verhuis- en ontruimingsbedrijven. Wij trachten altijd een optimaal niveau van prijs-kwaliteit verhouding te leveren aan onze klanten.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons team op

www.heijmanswoningontruiming.nl
contactheijmanswoningontruiming.nl
Tel: 08004442228

 


  • : Heijmans Woningontruiming
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : Leenders
  • : Koenenparkstraat 17
  • : 7202 AN
  • : Zutphen
  • : 08004442228
  • : http://www.heijmanswoningontruiming.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Heijmans Woningontruiming Zutphen

Foto's van Heijmans Woningontruiming

Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 1) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 2) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 3) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 4) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 5) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 6) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 7) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 8) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 9) Heijmans Woningontruiming Zutphen (img nr 10)

Reviews van Heijmans Woningontruiming

Er zijn nog geen reviews van Heijmans Woningontruiming .

Hier klikken