Extrabox

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Opslagruimte Eindhoven: Extrabox
Op zoek naar een veilige plek om uw spullen op te slaan? Dan is het tijd om kennis te maken met Extrabox. Extrabox is dé leverancier van opslagruimte in Eindhoven. U kunt echter ook bij ons terecht voor opslagruimte in Best. Extrabox biedt verschillende opslagunits aan en heeft ze al met een inhoud van zes kubieke meter. Bereken via de website welke afmetingen u nodig heeft, zodat u nooit teveel betaalt of te weinig ruimte heeft!

Veilige opslag in Eindhoven
Als het gaat om het opslaan van uw spullen, dan is het erg belangrijk dat ze veilig staan. Ook wat dat betreft zit u goed bij onze opslag in Eindhoven. Onze vestiging wordt goed beveiligd en is alleen toegankelijk met behulp van een persoonlijke toegangscode. Daarnaast zijn alle opslagunits voorzien van een slot. U kunt er zeven dagen per week, van 6:00 tot 23:00 terecht. Zo heeft u dus praktisch altijd toegang tot uw spullen!

Reserveer een box
Direct een opslagruimte in Eindhoven huren? Dat kan. Vraag een offerte aan of neem meteen contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste opslagunit en zorgen ervoor dat deze op korte termijn beschikbaar is voor u.

 


Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Extrabox

Er zijn nog geen reviews van Extrabox .

Hier klikken