Extrabox Nijmegen

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Opslagruimte of bedrijfsruimteNijmegen: bel Extrabox!
Op zoek naar een veilige, droge opslagruimte in Nijmegen? Dan hoeft u maar één naam te onthouden: Extrabox. Extrabox is hét adres voor zowel particuliere als zakelijke opslag. Extrabox verhuurt opslagruimte in Nijmegen, maar biedt ook bijvoorbeeld opslagruimte voor Wijchen en omgeving. U kunt voor boxen in verschillende maten bij ons terecht. Bij ons kunt u al opslagruimte vanaf één kubieke meter huren.

Vanaf 1 mei heeft Extrabox Nijmegen-Wijchen ook de beschikking over kleine bedrijfsruimtes. Kijk hier voor een volledige omschrijving.

Voordelige opslag Nijmegen
Extrabox kiezen voor uw opslag in Nijmegen heeft verschillende voordelen. Zo biedt Extrabox droge en schone ruimtes, maar kunt u ook altijd rekenen op aantrekkelijke tarieven. Bovendien mag u voor het verplaatsen van uw spullen naar de unit gratis onze verhuisbus of aanhangwagen gebruiken. Zo heeft u uw spullen binnen een mum van tijd overgebracht!

Direct een offerte aanvragen
Lijkt zo'n extra opslagruimte in Nijmegen of omgeving u ook wel iets? Neem dan contact op met Extrabox om direct een opslagunit te reserveren of vraag via de online offertemodule een offerte aan. Geef aan hoeveel materiaal u op wilt slaan en wij geven u een goede indicatie van de ruimte die daarvoor nodig is.

 


Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Extrabox Nijmegen

Er zijn nog geen reviews van Extrabox Nijmegen .

Hier klikken