http://i-fix-it.nl/

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Bij I-FIX-IT computerservice kunt u terecht voor uw computerreparatie aan huis of op afstand op basis van no cure, no pay! De ervaren monteurs komen bij problemen dezelfde dag nog langs waarbij zij meestal direct het probleem kunnen verhelpen. Deze computerspecialisten zijn ervaren, vriendelijk, betrouwbaar en gespecialiseerd in Windows en Linuxbesturingssystemen en bieden minimaal 3 maanden garantie op hun diensten en reparaties.

Bij I-FIX-IT kan men ook terecht voor de broodnodige computerbeveiliging, te denken aan virus verwijderen, netwerkbeveiliging, antivirussoftware en hulp bij browser hijack.

Ook weten bedrijven en particulieren in Groningen en Drenthe de computerservice te vinden voor doeltreffend webdesign. I-FIX-IT ontwerpt unieke websites die zich onderscheiden en gebruiks,-zoekmachinevriendelijk is voor particulieren, ondernemers en starters. Daarbij kan men ook direct terecht voor een eventueel op te zetten Adwords- campagne of te laten adverteren bij Google Shopping.

Bestaande websites kunt u door I-FIX-IT laten optimaliseren voor een hogere positie in de zoekmachines voor een betere vindbaarheid wat meer aandacht, bezoekers, en nieuwe en meer klanten oplevert!

Onze computerexperts zijn gespecialiseerd, vakkundig, bedreven en vooral gedreven!

Voor wie een computer heeft die niet meer werkt, kuren heeft of tragisch traag is of u bent op zoek naar betaalbare hosting van uw website of wilt u een moderne, doeltreffende, speciale website laten bouwen kunt u vrijblijvend contact opnemen met I-FIX-IT, gevestigd in Wildervank, via de website i-fix-it of telefonisch.

 


  • : http://i-fix-it.nl/
  • : Automatisering/IT
  • : Peter Lagendijk
  • : K.J. de Vriezestraat 27
  • : 9648HB
  • : Wildervank
  • : 0598717575
  • : http://i-fix-it.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van http://i-fix-it.nl/

Er zijn nog geen reviews van http://i-fix-it.nl/ .

Hier klikken