Deens

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Wie wij zijn en hoe het ooit begon....

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires en lifestyle producten die het leven meer kleur geven.
Tijdens onze speurtocht naar mooie items, kwamen we keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten. De basis voor ‘DEENS kleurrijk wonen‘ was al snel gelegd en in juni 2007 is DEENS.NL dan ook daadwerkelijk opgericht.
Wij bieden inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires producten aan waarvan de ‘roots' in Denemarken liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, DEENS.NL eigen label, Nordal, en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.
Sinds 2008 biedt DEENS producten aan onder het private label DEENS.NL: Deze producten zijn bedacht & ontworpen door DEENS zelf en zijn dan ook uniek en uitsluitend via onze website online te verkrijgen. Offline is deze collectie bij zo'n 50 verkooppunten in het land te vinden. Benieuwd naar ene verkooppunt bij jou in de buurt? mail ons dan eventjes!
In 2009 heeft DEENS het agentschap van Madam Stoltz onder haar hoede genomen. Hiervoor zijn wij regelmatig in onze prachtige showroom in Utrecht te vinden waar winkeliers deze prachtige collectie via ons kunnen inkopen.
In 2015 zijn er twee offline verkooppunten in het land geopend bj de LOODS5 vestigingen in Sliedrecht en Amersfoort. Hier vind je steeds een selectie van de totale collectie terug passend bij het seizoen.
Op dit moment bestaat ons team uit vijf krachtige dames die nooit te beroerd zijn een stapje extra te zetten om net even dat stukje extra service te kunnen leveren. Vier dagen in de week zijn we telefonisch bereikbaar en uiteraard 24/7 per e-mail.

Nog altijd wordt door ons uitgekeken naar nog meer verfrissende, hoogwaardige maar evengoed betaalbare spullen. Een regelmatig bezoek aan de website van ‘DEENS.NL' is dan ook een must want de collectie wisselt geregeld!

Om het je wat makkelijker te maken, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.
Heb je vragen, wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!

Nicole, Angelique, Sabrina & Suzan

 


  • : Deens
  • : Detailhandel/winkel
  • : Deens
  • : Pottenbakkerstraat 9
  • : 4871 EP
  • : Etten Leur
  • : http://www.deens.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Deens

Er zijn nog geen reviews van Deens .