CCTVwinkel

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

CCTVwinkel.nl maakt onderdeel uit van het inmiddels ruim 11 jaar oude Menotal B.V. Begin 2004 zijn we begonnen met het aanbieden van IT diensten, waarin we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid. Maar we zijn niet de grootste, want dat is niet onze ambitie, we willen de beste zijn, dan tel je pas mee vinden we. Service, een goed product en liefde voor wat we doen dragen daar elke dag aan bij.

Wat we doen?
Hard werken zodat we het beste product, voor de beste prijs met de beste service aan u kunnen leveren. Daarin zijn wij goed en daarin worden wij elke dag beter. We bieden met CCTVwinkel.nl camerabewaking aan sinds 2013, maar we zijn al ruim 7 jaar bezig met het installeren en configureren van bewakingssystemen. Camerabewaking heeft zichzelf bewezen, maar het is ook gewoon leuk, om te hebben en om mee te werken. Via onze webwinkel willen we nog meer mensen het gemak van betaalbare, maar vooral betrouwbare camerabewaking laten zien.

De toekomst
Zoals eerder gezegd, we willen niet de grootste zijn, we willen de beste zijn. We verwelkomen graag nieuwe klanten, maar verliezen onze bestaande klanten niet uit het oog. Klanten bepalen wat we zijn en wat we gaan worden. Daar hebben we zelf heel veel invloed op, die invloed noemen we klantenservice.

No-nonsense
We hebben een hekel aan moeilijk doen. Een vraag verdient een antwoord en garantie is garantie. No-nonsense wordt het wel eens genoemd, we houden het zelf liever bij "behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden". Natuurlijk houden we ons aan alle regels in de wet, maar dat vullen we graag aan met "menselijk denken". Je kunt producten bij ons bijvoorbeeld binnen 30 kalenderdagen (wettelijk slechts 14 kalenderdagen) terugsturen, maar we vergeten allemaal wel eens wat, we zijn allemaal wel eens ziek en we hebben het allemaal wel eens druk. Het kan best eens voorkomen dat je er pas op dag 31 of 32 aan denkt, daar liggen we echt niet wakker van, en doen we echt niet moeilijk over.

 


  • : CCTVwinkel
  • : Detailhandel/winkel
  • : CCTVwinkel
  • : Verlengde Nijverheidsweg 10
  • : 9482WT
  • : Tynaarlo
  • : http://www.cctvwinkel.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van CCTVwinkel

Er zijn nog geen reviews van CCTVwinkel .

Hier klikken