D.O.Z. Thuiszorg

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Wie zijn wij?

Over-D.O.Z.Dagelijks Ondersteuning & Zorg Rotterdam B.V., beter bekend als D.O.Z. Thuiszorg, is opgericht in 2010 te Rotterdam. Dit omdat er heel veel vraag was naar zorg die in de eigen taal geleverd kon worden.

Heel veel Turkse ouderen -dan hebben we het over de 1e generatie Turken- die naar Nederland waren gekomen om te werken als gastarbeiders waren de Nederlandse taal niet machtig. Zij waren behoeftig. Zij wilden hulp met het huishouden omdat ze zelf niet in staat waren om simpele klusjes in- en rondom het huis uit te voeren. Ze wisten alleen niet waar ze terecht moesten voor het vragen van hulp en wisten ook niet hoe ze dit het best konden uitleggen. Sterker nog, veel ouderen in de Turkse kringen waren er niet eens van op de hoogte dat je überhaupt hulp kon krijgen over de vloer zoals we dat nu kennen.

Het motto van dit bedrijf is om met gekwalificeerd, klantvriendelijke personeel met ervaring de beste diensten te verlenen aan zijn cliënten. Dit gebeurt in samenspraak met de cliënten. Kunnen wij de nodige zorg leveren? Zo ja, dan gaan wij er compleet voor. Wij willen ons compleet inzetten om deze behoeftige mensen tevreden te stellen met het geen waarvoor ze aankloppen bij ons. Dit doen we niet alleen met plezier, maar ook zorgvuldig.

D.O.Z. Thuiszorg staat garant voor een optimale-, schone- en efficiënte dienstverlening tegenover zijn cliënten. Deze diensten staan open voor iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale kring, mits u hiervoor geïndiceerd bent.

Voor vragen over thuiszorg in het algemeen of vragen of u zelf in aanmerking kunt komen mag u zich wenden via een van de communicatiewegen die er zijn.

 


  • : D.O.Z. Thuiszorg
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : DOZ Thuiszorg
  • : Robert Fruinstraat 32
  • : 3021 XE
  • : Rotterdam
  • : http://www.dozthuiszorg.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van D.O.Z. Thuiszorg

Er zijn nog geen reviews van D.O.Z. Thuiszorg .

Hier klikken