Amstel Dental

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

AMSTEL DENTAL BEZORGT U EEN STRALEND GEBIT

Amstel Dental beseft hoe belangrijk het is om gezonde tanden te hebben. Daarom wijden wij ons volledig toe aan goede mondzorg en houden wij rekening met de korte en lange termijnbehoeften van elke patiënt. Wij geloven in hoogstaande mondzorg, individueel advies en een persoonlijke benadering. Daar blijft het niet bij. Amstel Dental heeft specialisten op elk gebied: van mondhygiëne tot aan wortelkanaalbehandelingen. We hebben oog voor de patiënt, ook voor de drempels voor het bezoek aan de tandarts. We bespreken de behandeling en informeren over de kosten. Er staat altijd een medewerker voor de patiënten klaar: overdag, `s avonds en in het weekend. Met onze aanpak behoudt u een stralend gebit en stapt u lachend door het leven.
In 2015 openden wij onze deuren aan de Wibautstraat in Amsterdam. Onze moderne praktijk biedt alle specialisaties en differentiaties uit de tandheelkunde aan en patiënten kunnen zeven dagen per week, wanneer het hun uitkomt, bij ons terecht voor de beste mondzorg.


AMSTEL DENTAL STAAT ALTIJD VOOR IEDEREEN KLAAR

Amstel Dental gaat door waar anderen stoppen. Wij zijn altijd tot laat open en gaan niet dicht in het weekend. Iedereen is bij ons welkom. We behandelen ook patiënten zonder aanvullende verzekering. Ook monden die al jaren niet bij de tandarts zijn geweest. We verwelkomen de verwaarloosde gebitten, de onvolledige gebitten, de scheve tanden, de rokersgebitten en de pijnlijke gebitten. Elke type mond is welkom. We willen ze allemaal helpen. We stoppen pas als u weer een stralende lach heeft, dat is onze voornaamste zorg.
Onze behandelingen vinden plaats tijdens de ruime openingstijden. Amstel Dental is zeven dagen per week open van 08.00 tot 22.00 uur. Mocht u onverhoopt acute hulp nodig hebben dan kunt u meestal dezelfde dag bij ons terecht. Bovendien hebben we geen wachtlijst voor inschrijvingen.

 


  • : Amstel Dental
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Amstel Dental
  • : Wibautstraat 172
  • : 1091 GR
  • : Amsterdam
  • : 020 – 723 535
  • : http://amsteldental.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Amstel Dental

Er zijn nog geen reviews van Amstel Dental .