Tuinartikel Totaal

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Tuinartikeltotaal is een online leverancier van tuinartikelen aan bedrijven en consumenten. Voor alles op het gebied van planten en tuin.

Om uw tuin goed te kunnen onderhouden is het juiste tuingereedschap van belang. Het benodigde tuingereedschap hangt af van de werkzaamheden die u wilt verrichten bij de onderhoud van uw tuin.

Ook uw vijver vraagt ook tijdens het voorjaar en de wintermaanden het benodigde onderhoud. Bij ons vindt u allerlei soorten vijverartikelen om een nieuwe vijver aan te leggen of om de vijver te onderhouden.

Met een tuinhaard geniet op uw terras van het knisperende vuurtje en een mooie avond. Op de koelere avonden of in het najaar kunt u op deze manier langer genieten van het buitenleven. Of met de gasgestookte vuurtafels, u heeft dan alle voordelen van een vuurtje zonder de nadelen van de rookontwikkeling of rondspattende vonken. De tuihaarden en vuurtafels van Tuinartikel Totaal staan garant voor avonden lang vuur plezier!

Ook bied ons assortiment alles voor de barbecue. Op een mooi winterse dag, tuinhaard aan en een goed stuk vlees op de barbecue. Bij Tuinartikeltotaal vindt u een ruim assortiment met verschillende barbecues en buitenkeukens.

Met diverse soorten hout, waaronder beuken, kersen, eiken en berk, geeft u door rookhout en/of snippers toe te voegen aan uw barbecue uw barbecue gerechten een heerlijke aromatisch rooksmaak. En met onze heerlijkste rubs, barbecuesauzen en pekelproducten kunt u eenvoudig ieder stuk vlees, vis of gevogelte extra smaak geven, geheel naar eigen wens.

Bekijk ons gehele aanbod en assortiment snel online op Tuinartikeltotaal.nl.

 


  • : Tuinartikel Totaal
  • : Detailhandel/winkel
  • : P. Kuipers
  • : Statenlaan 123
  • : 5152HC
  • : Rijen
  • : http://www.tuinartikeltotaal.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Tuinartikel Totaal Rijen

Foto's van Tuinartikel Totaal

Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 1) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 2) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 3) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 4) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 5) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 6) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 7) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 8) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 9) Tuinartikel Totaal Rijen (img nr 10)

Reviews van Tuinartikel Totaal

Er zijn nog geen reviews van Tuinartikel Totaal .