The Phonelab Haarlem

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Als u ThePhoneLab aan de Grote Houtstraat in Haarlem bezoekt, dan kunt u er natuurlijk voor kiezen te wachten op uw reparatie onder het genot van een heerlijk bakje koffie. Maar u kunt er ook voor kiezen om het centrum van Haarlem te gaan verkennen!
Terwijl uw iPhone, iPad, Samsung, smartphone of tablet tegen een scherpe prijs wordt gerepareerd met originele onderdelen, kunt de binnenstad van Haarlem gaan ontdekken. Er is namelijk genoeg te doen in Haarlem:
Als u van shoppen houdt dan moet u zeker de gouden straatjes bezoeken! Bij de gouden straatjes kunt u uniek winkelen. Van kleding tot ambachtelijke producten, de gouden straatjes in Haarlem hebben het allemaal.
Ook is de Grote Markt in het centrum van Haarlem een aanrader. Hier is nog elke zaterdag en maandag plek voor handelaren die hier verschillende producten aanbieden met sfeervolle kraampjes. Bij de Grote Markt staat ook de Grote of Sint-Bavokerk, dat ook het bezoeken waard is. ThePhoneLab Haarlem is gelukkig ook op zondag geopend zodat u in alle rust de Grote of Sint-Bavokerk kunt bezoeken tijdens de reparatie.
Gelukkig duren de meeste reparaties maar dertig minuten. Mocht u dus geen tijd hebben om de binnenstad van Haarlem te bewonderen, staan onze specialisten voor u klaar om de goedkope reparatie zo snel mogelijk uit te voeren.

 


Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van The Phonelab Haarlem

Er zijn nog geen reviews van The Phonelab Haarlem .