Home Instead Thuisservice Alkmaar

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Bij Home Instead Thuissservice Alkmaar ondersteunen wij u, als senior, in de vertrouwde omgeving, waardoor u met veiligheid en geborgenheid thuis van het leven kan blijven genieten. Daarbij ligt de nadruk op de dingen die uw leven thuis zo fijn en vertrouwd maken. Uw eigen spullen, uw favoriete maaltijden, uw ritme van de dag.

Wij komen op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Wij ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden, zoals het huishouden of de was, samen tuinieren, koken en de persoonlijke verzorging. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de WLZ, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier.

Onze CAREGivers (zorgverleners) tonen oprechte interesse in uw leven. Met hun ruime levenservaring en door uitgebreide training kunnen zij u ondersteunen in iedere situatie. U kiest zelf wanneer, door wie en hoe u ondersteuning wilt ontvangen. Vanaf 1 tot 24 uur per dag, 7 dagen per week.

“Wanneer ik met anderen praat over de Home Instead dienstverlening, merk ik vaak een opluchting: wat fijn dat deze mogelijkheid er is! Want bij wie klop je aan voor ondersteuning die met zorg én welbevinden te maken heeft? Bij Home Instead dus. Het is onze missie om voor elke klant de juiste CAREGiver te vinden. Iemand met wie het klikt, die u echt goed leert kennen en daar ook de tijd voor neemt. Doordat het steeds dezelfde persoon is, die bij u thuiskomt,” vertelt Marco Groffen.

Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

We leveren persoonlijke zorg thuis in de omgeving Noord-Holland Noord.

 


  • : Home Instead Thuisservice Alkmaar
  • : Gezondheids/welzijn sector
  • : Marco Groffen
  • : Koelmanlaan 350
  • : 1812 PS
  • : Alkmaar
  • : 072-2001009
  • : http://https://www.homeinstead.nl/alkmaar/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Schrijf een review

U dients eerst in te loggen voordat u een review kan plaatsen. Als u hier voor het eerst bent, kunt u zich hier registreren, of klik hier om u in te loggen.

Reviews van Home Instead Thuisservice Alkmaar

Er zijn nog geen reviews van Home Instead Thuisservice Alkmaar .

Hier klikken