Z11 Made Breda

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

e feiten
“Wie niet groeit, gaat dood.” Een wat boute uitspraak wellicht, maar helaas o zo vaak waar. Bedrijfsgroei is nodig om te overleven. Je kunt op diverse wijzen groeien, bijvoorbeeld in omzet, afzet, bedrijfsresultaat, nettowinst, aantal werknemers, marktaandeel, maar ook in ontwikkeling, kennis, vaardigheden. Kortom groei is divers maar stabiele groei is noodzakelijk.

De afgelopen 10 jaar gaan er gemiddeld 6.000 bedrijven per jaar failliet. De meeste bedrijven zijn MKB-bedrijven jonger dan 7 jaar. Deze bedrijven komen in veel gevallen niet over de eerste groeifase heen. Ook bij de tweede groeigrens gaan nog veel bedrijven onnodig failliet. Te vaak blijkt dat een groeikeerpunt voor ondernemers toch erg lastig is om te nemen. Het vergt verandering van de organisatie, van je medewerkers, maar primair als eerste van jezelf. En veranderen is super moeilijk zo blijkt uit de praktijk. De omgeving behoed de ondernemer voor fouten, maar door deze goede bedoelingen, ontneemt men de ondernemer ook de mogelijkheid tot verandering. Je moet dus wel heel sterk in je schoenen staan om tegen deze stroom in te roeien.

Het aanbod
Wij komen je graag vroegtijdig helpen. Als je groeigrenze ervaart, neem dan contact met ons op, geheel vrijblijvend. Wij leggen je uit wat we voor je kunnen doen en wat een en ander gaat kosten. Ook kun je eerst eens onderzoeken hoe dicht je tegen een groeigrens aan zit, middels de groeiscan.

Als we zaken doen, gaat dit op basis van vertrouwen. Geen ingewikkelde overeenkomsten, simpelweg omdat we samen moeten optrekken en als een van ons het vertrouwen verliest is doorgaan zinloos. Je zult een pakket aan hulpmiddelen, ervaring, kennis en vaardigheden als een warm bad ervaren. We hebben al veel meegemaakt en kunnen je met veel uiteenlopende ondernemerszaken helpen. En als het even niet bij je past wat er gedaan moet worden, voeren wij het tijdelijk even uit, want het doel blijft, zo snel mogelijk gezond over de groeigrens heen geraken. Ons aanbod is een kop koffie of thee én wat daarna uit het gesprek ontstaat! Maatwerk daar staan we voor!

 


  • : Z11 Made Breda
  • : Advies/consultancy
  • : Frank Luijten
  • : Damiaanstraat 135
  • : 4834 WD
  • : Breda
  • : http://0613297883

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Z11 Made Breda

Er zijn nog geen reviews van Z11 Made Breda .

Hier klikken