123bedruktetape.nl

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

123 Bedrukte tape is een onderdeel van 123 Kartonnen dozen, wij bieden verschillende jaren een compleet assortiment als totaalleverancier op het gebied van kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen.

Met een toenemende vraag naar bedrukte tape bieden wij aan onze klanten een eenvoudig en gemakkelijk portaal waar onze klanten kunnen zien wat de variabelen en verschillen zijn voor het aanschaffen van bedrukte tape. Doordat wij deze producten aanbieden via de website is de klant voordeliger uit en kunnen wij meer informatie aanbieden dan via een eventueel telefoon gesprek.

Ons specialisme op het gebied van kartonnen dozen, verpakkingsmaterialen en bedrukte tape heeft gezorgd voor een snelle uitbereiding van ons klantennetwerk en positie in de markt. Ons team staat voor specialisme en betrouwbaarheid, door ruime ervaring in de markt zijn dan ook meer dan een partij welk sec en alleen doosjes met producten afleveren. Wij proberen in alle gevallen met u mee te denken en te adviseren naar juiste oplossing. Met het dagelijks oplossen van verschillende vraagstukken voor diverse sectoren mogen wij spreken van een specialisme. Zo zult u met een samenwerking, klant specifieke oplossingen krijgen aangeboden van onze medewerkers en fabrikanten. Die onderlinge synergie staat garant voor succes en heeft zich inmiddels als zeer goed bewezen.

Over ons bedrukte tapeWij beschouwen het onze zorg voor het toeleveren van juiste en kwalitatief hoogstaande bedrukte tapes voor een scherp tarief. Wij zien onze samenwerking met klanten als partnerships waarbij als wij co-fabrikant en inkooporgaan fungeren voor onze klanten en onze klanten van ons alles kunnen ontvangen voor het veilig en juiste verzenden van hun producten.

Bent u nieuwsgierig en heeft u interesse in een van onze producten, neem dan contact met ons via de website of email en wij helpen u direct met uw keuze.

Met vriendelijke groet,

Team 123 Bedrukte Tape

 


  • : 123bedruktetape.nl
  • : Detailhandel/winkel
  • : Jan Willem
  • : Verlengde Hoge Klei 52
  • : 2242NS
  • : Wassenaar
  • : 0707521702
  • : http://www.123bedruktetape.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van 123bedruktetape.nl

Er zijn nog geen reviews van 123bedruktetape.nl .

Hier klikken