Berkhout Biemans & Boer Makelaars B.V.

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Berkhout Biemans Boer Makelaars is een nieuw makelaarskantoor dat opgericht is in 2020. Dit betekent niet dat wij onze kwaliteiten voor de eerste keer in gaan zetten om jou te helpen bij de verkoop van je woning. De afgelopen 20 jaar verkochten wij namelijk honderden woningen en weten hierdoor precies wat er benodigd is om tot de juiste overeenkomst te komen. Wij stoppen onze ervaring en kwaliteit eigenlijk alleen in een nieuw, geel jasje met de naam: Berkhout Biemans Boer Makelaars! Het nieuwe, gele jasje staat voor: optimistisch en energiek! Zo kan ons makelaarskantoor het best beschreven worden.

Onze makelaars zijn persoonlijk betrokken en weten hoe het is om je woning te verkopen. Er kunnen allerlei situaties zijn waarin een woning verkocht moet worden. In de meeste gevallen betreft het een verkoop, zodat de verkopers daarna vrolijk kunnen verhuizen naar een nieuwe woning. Het kan jammer genoeg ook anders zijn, zoals een scheiding, een overlijdensgeval of een gedwongen verkoop. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit is en doen er alles aan om, ook in deze situaties, de verkoper zo goed mogelijk te begeleiden.

Naast het verkopen of aankopen van een woning hebben we de mogelijkheid om de koper en verkoper te ontzorgen op het gebied van financiƫle vraagstukken en vraagstukken omtrent energie. Wij hebben hiervoor partners die perfect aansluiten bij onze manier van dienstverlening, waardoor alles wat met Berkhout Biemans Boer te maken heeft aanvoelt als een warm bad.

 


  • : Berkhout Biemans & Boer Makelaars B.V.
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Richard Berkhout
  • : Hoofdstraat 25
  • : 5171 DJ
  • : Kaatsheuvel
  • : 0627393372
  • : http://https://www.berkhoutbiemansboer.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Berkhout Biemans & Boer Makelaars B.V.

Er zijn nog geen reviews van Berkhout Biemans & Boer Makelaars B.V. .

Hier klikken