Rent A Bike Lelystad

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

FIETSVERHUUR LELYSTAD NABIJ OOSTVAARDERSPLASSEN

Ben jij op zoek naar een fiets om Lelystad te verkennen? Dan ben jij op het juiste adres!

Bij Rent A Bike Fietsverhuur Lelystad kun je perfect een fiets huren voor een dag of zelfs voor langere tijd..

Lelystad ontdekken doe je het beste op de fiets. Van de mooie fietspaden die je langs de Oostvaardersplassen brengen tot de gezellige binnenstad van Lelystad: met een leuke stadsfiets of een goede ebike maak je er een mooie dag van.

Bij Rent-a-bike Fietsverhuur Lelystad zijn wij gepassioneerd door fietsen en sporten. We verhuren fietsen voor een dag – maar evengoed ook voor langere tijd zodat je de tijd kan nemen Lelystad en de omgeving te ontdekken. Misschien kan je zelfs naar Batavialand, Natuurpark of Belevenissenbos fietsen!

Bij Rent A Bike Lelystad adviseren we je ook graag over enkele mooie fietsroutes. De fietsroutes in Lelystad zijn geschikt voor zowel de sportievelingen op een fitnessfiets als families die graag een rondje fietsen met een stadsfiets.

Je kan makkelijk en snel kiezen uit een hele reeks fietsen. Wanneer je niet weet welk soort fiets het best bij jou past staan wij je met raad en daad bij. Zo hebben we ebikes, stadsfietsen, hybride fietsen, tandems voor families en kleine kinderen en zelfs fitnessfietsen.

Daarnaast komen onze fietsen ook met een reeks aan accessoires zoals een helm en een fietspomp en kun je bijkomende accessoires zoals een kinderzitje, fietstas of telefoonhouder op locatie huren. Wij passen onze fietsen makkelijk en snel aan aan jouw persoonlijke behoeften. Zo kun je zonder zorgen Lelystad, de Oostvaardersplassen of zelfs de wijdere omgeving per fiets ontdekken.

 


  • : Rent A Bike Lelystad
  • : Horeca/recreatie/reizen
  • : Serkan Serin
  • : Boeier 01 1
  • : 8242CB
  • : Lelystad
  • : 0634107755
  • : http://www.rentabikelelystad.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Rent A Bike Lelystad

Er zijn nog geen reviews van Rent A Bike Lelystad .