Home Instead Thuisservice WBO B.V.

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Home Instead Thuisservice WBO is sinds 2016 actief in de regio West-Brabant Oost. Wij ondersteunen senioren bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Binnen Home Instead WBO staat de relatie tussen de CAREGiver en de klant centraal. Het gaat om het echte contact. Een betekenisvolle relatie tussen mensen die is gebaseerd op vertrouwen. Dat is waar de CAREGivers, het Supportteam en ik ons voor meer dan 100% voor inzetten!

Home Instead WBO zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en wij laten zien hoe goed ouderenzorg kan zijn. We helpen mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan.

Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft, op het moment dat u het wilt en wij zoeken samen met u naar een CAREGiver die bij u past en om u geeft. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de Wlz, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Wij beschikken over de juiste kennis van de financieringsstromen en adviseren u bij het regelen van goede zorg.

 


Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Home Instead Thuisservice WBO B.V.

Er zijn nog geen reviews van Home Instead Thuisservice WBO B.V. .

Hier klikken