Nivoo

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Damesmode in Den Bosch & Venlo
Een zakelijke afspraak die je vol vertrouwen in wilt gaan. Een bijzonder diner met vrienden waarvoor je er op je best uit wil zien. Een sportieve afspraak in het weekend, waarbij casual en gekleed hand in hand gaan. Ongeacht het moment: je wilt er goed uit zien, kleding dragen waarin je je lekker voelt en die jouw uitstraling net dat tikje extra geeft. "You can have everything you want, if you dress for it" zei fashion legend Edith Head ooit. En daarvoor ben je bij NINKE in Den Bosch en bij NIVOO in Venlo aan het juiste adres.

Modemerken voor ondernemende vrouwen
NINKE en NIVOO bieden een met aandacht samengestelde collectie exclusieve damesmode van topmerken als Allude, FFC, Kiltie, LaSalle, Luisa Cerano, Marella, Max Mara, Momoni, Paul Smith en Peserico. Stuk voor stuk kwaliteit labels met high quality stoffen en oog voor detail. Kleding die jouw persoonlijkheid benadrukt en die je zonder twijfel een speciaal gevoel geeft. Zowel voor je werk, je vrije tijd, als een combinatie van beide. Zoals klanten regelmatig zeggen "als ik kleding van NINKE draag, krijg ik altijd complimenten."

Persoonlijke aandacht en stijladvies
De plus van NINKE en NIVOO? Je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en betrokkenheid, top service, (ook nadat je de winkel bezocht hebt), een eerlijke mening en gericht advies passend bij jouw persoonlijkheid en leefstijl. Dus zoek jij een mooi kledingstuk om je garderobe aan te vullen? Wil je jezelf van top tot teen in het nieuw steken? Of tips voor een aantal mooie basisstukken en stijladvies waar je elke dag plezier van hebt? Kom dan eens langs bij NINKE en NIVOO.

Zien we je snel?
Je vindt NINKE in de Verwersstraat in Den Bosch, in een monumentaal pand tegenover het Noordbrabants Museum. En je vindt NIVOO aan de Parade op steenworp afstand van het Limburgs museum. We nodigen je van harte uit om kennis te maken, rond te kijken of te passen. We helpen en adviseren je graag.

 


  • : Nivoo
  • : Detailhandel/winkel
  • : Ninke Peijs
  • : Parade 3
  • : 5911 CA
  • : Venlo
  • : 0773516813
  • : http://https://www.ninke.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Nivoo

Er zijn nog geen reviews van Nivoo .

Hier klikken