Noordwest12 BV

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

NW12 is veel meer
Want Noordwest12 of kortweg NW12 – sinds 1994 – omschrijven we het liefst als full service advies- en ontwerpbureau op het gebied van merkstrategie. Met een heldere visie en missie.

Visie
Vooruitstrevende merken (bedrijven, instellingen, producten, diensten, concepten) zoeken nu en in de toekomst steeds meer naar intrinsiek en extrinsiek onderscheid om beter te kunnen presteren.

Missie
NW12 helpt het merk van een opdrachtgever te bouwen (strategie), het onderscheid te visualiseren (ontwerp) en via alle mogelijke middelen (cross mediaal) bekendheid en voorkeur te geven aan dit merk.

This is what we are

Form follows function. De juiste mix tussen strategische uitgangspunten en ontwerp.
Simplicity is the last thing to learn. Direct, ongecompliceerd, no-nonsense.
Small teams, large results. Gecommitteerde klantteams. Oplossingen vanuit
een netwerk van kleine gespecialiseerde bedrijven.
Workers are owners. Platte organisatie, verantwoordelijkheid bij de mensen. Dus een hoge mate van betrokkenheid bij de klant.
Managing perceptions. Kwaliteit = verwachting – perceptie. U weet bij ons wat u krijgt. Begroting, planning, offerte = factuur. Onze organisatie en processen zijn ingericht conform ISO-certificering.
Do you want anything else? Pro-actief. Vooruitdenken, meedenken. Op de stoel van de klant gaan zitten.
Niets komt zomaar
De mensen van NW12 kiezen heel bewust voor het leveren van kwaliteit. Een doordacht design, een doelgroepgericht marketingadvies: niets komt zomaar. Met een team van 17 zeer ervaren en vakkundige mensen wordt bij NW12 de lat hoog gelegd. Bij NW12 geen façades; eerlijkheid en Friese nuchterheid kenmerken onze club. Waarbij onze opdrachtgevers vanzelfsprekend voorop staan. Service en klantgerichtheid staan in onze top-of-mind, voor zowel nationaal als internationaal opererende opdrachtgevers zoals Adecco, AEGON, Batavus, Berendsen, BührmannUbbens, Dunlop Conveyor Belting, Faber Haarden, Gehwol, Hooghoudt, Huhtamaki, Philips en Storteboom.

Samen zelfstandig
NW12 werkt samen met verschillende partners; stuk voor stuk specialistische bedrijven op het gebied van communicatie. V12 Interactieve Communicatie, LeadQ Business Concepts bv, ClickQ bv en Echtemensen.com delen samen met NW12 een plaats in de Crossmedia Communicatiegroep, die ruim 40 medewerkers een baan biedt. Oprichter Bert Rappange, compagnon Gert Veldhuis en Frans Reitsma vormen de basis van de Crossmedia Communicatiegroep. Met een heldere visie op crossmedia marketing en communicatie. Het werpt haar vruchten meer dan af.

Effectieve efficiency
Zowel NW12 als haar partners bieden een integrale oplossing op het gebied van communicatie. Kleine gespecialiseerde cellen met gecommitteerde medewerkers bieden meer betrokkenheid naar de klant en leiden tot efficiëntere oplossingen.

 


  • : Noordwest12 BV
  • : Reclame/communicatie/media
  • : Gert Veldhuis
  • : Nieuwburen 12
  • : 8442CT
  • : Heerenveen
  • : 0513656999
  • : http://www.noordwest12.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Noordwest12 BV

Er zijn nog geen reviews van Noordwest12 BV .

Hier klikken