Aannemingsbedrijf Zevenbergen

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

BouwGarant Aannemingsbedrijf Zevenbergen is gevestigd te Rotterdam. Wij voeren al vijftig jaar werk uit in alle delen van Rotterdam, de omliggende gemeenten en ook daarbuiten. Zevenbergen werkt voor vele bedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren.

Wij richten ons op bouwkundig onderhoud, verbouw, renovatie en service van bestaand onroerend goed, werken aan woningen, winkels, kantoren en bedrijfspanden. Wij maken voor u een aanbouw of serre, een dakkapel of dakraam, een nieuwe badkamer of toilet, we doen renovatie & onderhoud, maken een dakopbouw, een nieuwe keuken, doen de binnenbouw en maken WMO aanpassingen.

Onze service, garantie en betrouwbaarheid is een sterk wapen, wij zijn altijd bereikbaar, hebben een eigen werkplaats en rijden met onze bussen de hele dag in de regio Rotterdam en daarbuiten.

Wij voeren het werk uit met eigen vakmensen en vakbekwame partners en gebruiken hoogwaardige materialen. Maar bovenal geldt: onze mensen hebben kennis en ervaring, zijn flexibel en zijn oplossingsgericht.

Wij staan klaar om voor u een mooie opdracht uit te voeren!

Aannemingsbedrijf Zevenbergen is een BouwGarant aannemer en dit geeft voor onze klanten maximale zekerheid. Een groot aantal opdrachtgevers waaronder VvE's en VvE bestuurders, vastgoed beheerders, woningbouwcorporaties en makelaars in de regio Rotterdam mag Zevenbergen tot haar vaste klanten rekenen.

Wij houden van duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bel ons op: 0104569600 of 0621195831

 


  • : Aannemingsbedrijf Zevenbergen
  • : Bouw/installatie/vastgoed
  • : Edwin Pepermans
  • : Satijnbloem 43
  • : 3068JP
  • : Rotterdam
  • : 0621195831
  • : http://www.zevenbergenbv.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Aannemingsbedrijf Zevenbergen

Er zijn nog geen reviews van Aannemingsbedrijf Zevenbergen .

Hier klikken