CR8 Vastgoed

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

CR8 Vastgoed is een zeer betrokken en slagvaardige organisatie waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Onze kennis en ervaring op het gebied van vastgoedmanagement en vastgoedbeheer staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.
Vastgoed: onze expertise
Vanuit Papendrecht opereren wij landelijk met een focus op Rotterdam en de Drechtsteden. Hierbij richten wij ons vooral op het beheer van commercieel vastgoed: kantoren, winkels, logistiek en overige bedrijfsruimten maar ook op het beheer van woningen of combinaties hiervan. Door de grootte van onze organisatie zijn wij in staat snel en flexibel te reageren. Wij doen dit voor de (kleine) particuliere belegger/eigenaar en voor de grotere institutionele belegger.
Naast dat wij werkzaamheden voor beleggers verrichten doen wij dit ook voor huurders. Transparantie en samenwerking tussen beleggers en huurders leidt uiteindelijk tot een win-win situatie. Onze werkzaamheden houden niet op bij het ‘ op de stenen passen’ maar gaan verder, verder dan andere aanbieders in deze markt. Pro-actief is in deze markt en tijd een vereiste en wordt gekenmerkt door creativiteit en doorzettingsvermogen. U mag dit ook van ons verwachten!
De dagelijkse zorg van uw vastgoed nemen wij volledig uit handen
De dagelijkse zorg rondom uw vastgoedportefeuille kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. Daarbij maakt het niet uit of deze portefeuille nu bestaat uit één pand, een winkelcentrum of meerdere panden. Wij zullen alle kansen en mogelijkheden, die bijdragen aan verbetering van het rendement, rondom uw vastgoedportefeuille maximaal benutten en risico’s, in overleg met u zoveel mogelijk elimineren.

 


  • : CR8 Vastgoed
  • : Zakelijke dienstverlening
  • : A.van Houwelingen
  • : Visschersbuurt 20
  • : 3356 AH
  • : Papendrecht
  • : 06-28825839
  • : http://https://www.cr8.nl

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van CR8 Vastgoed

Er zijn nog geen reviews van CR8 Vastgoed .