Productfotograaf

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Productfotografie-Webshopfotografie

Consumenten willen een product het liefst zien, voelen, uitproberen of proeven, voordat ze tot aanschaf overgaan. Als webshop ben je beperkt tot een visuele presentatie. De productfoto’s vormen daarom een van de belangrijkste middelen waarmee je een twijfelende koper over de streep kunt trekken. Laat professionele foto's maken van uw producten. Ook een 360 graden presentatie, HTML5 filmpje zal het product beter laten zien in de webshop. Kantelen, inzoomen etc. geeft de koper een tastbaar gevoel. Een goede productfoto,webshopfoto,packshotfoto is het begin van succes.

Heeft U een beperkt budget? Laat U dan adviseren om deze fotografie zelf te verzorgen. Op deze wijze investeert U in de juiste apparatuur. Een goede instructie en uitleg is daarbij vanzelfsprekend. De investering is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Gaat het om relatief kleine producten, dan kunt U zelf goed de foto's leren maken, bewerken en op het web plaatsen.

Voor grotere producten kom je al snel in een professionele fotostudio terecht. Zelf investeren wordt dan kostbaar en mogelijk vaak niet haalbaar. Ten zij het om erg veel producten gaat. Bespreek de mogelijkheden. Ik help U graag op weg.

Jos Metzelaar - vakfotografie

Azielaan 289 - 2622JM - Delft


 


Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Productfotograaf Delft

Foto's van Productfotograaf

Productfotograaf Delft (img nr 1) Productfotograaf Delft (img nr 2) Productfotograaf Delft (img nr 3) Productfotograaf Delft (img nr 4) Productfotograaf Delft (img nr 5) Productfotograaf Delft (img nr 6)

Reviews van Productfotograaf

Er zijn nog geen reviews van Productfotograaf .