Dijkgraaf B.V.

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

Dijkgraaf verzorgt al ruim 50 jaar alles wat uw bedrijf nodig heeft om plezierig en efficiënt te kunnen werken, op kantoor of thuis. Met ons brede assortiment en onze gespecialiseerde dienstverlening is geen vraag ons te gek. Wij staan voor ouderwets goede service en zetten net een stapje extra. Dit resulteert in veel tevreden klanten en een hoge klantbeoordeling.

Vanuit onze disciplines kantoorartikelen, projectinrichting, werkplekverbetering, drukkerij en kantoormachines leveren wij specifieke oplossingen voor bedrijven in Apeldoorn en omstreken. Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan continuïteit van de bedrijfsvoering en dat uit zich dan ook in de lange relaties met onze klanten. Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat wij continu onze dienstverlening aanscherpen en ons assortiment vernieuwen. Zo hebben wij onze showroom en kantoren het afgelopen half jaar compleet vernieuwd.

Ons team bestaat uit ruim 30 vaste medewerkers, die zich ieder hebben gespecialiseerd in hun eigen discipline. De broers Henk en Niel Dijkgraaf vormen samen de directie en leiden het bedrijf met bezieling en passie. Snel kunnen schakelen, persoonlijk contact en het brede aanbod aan producten en diensten is waar Dijkgraaf voor staat.

+ 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder komt te zitten. U kunt ook goederen bij ons op afroep plaatsen of de volgende dag laten bezorgen. Onze eigen chauffeur bezorgt gratis in Apeldoorn en omstreken. Kantoorartikelen bestelt u eenvoudig online.

Eigen showroom en winkel van 2500m²
Naast dat u de producten online kunt bestellen, staan wij ook voor u klaar in onze winkel aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn. Hier kunnen zowel bedrijven als particuliere klanten producten halen, bureaus en bureaustoelen testen en inspiratie opdoen voor kantoorinrichting.

Specialist in kantoor- en projectinrichting
Van het inrichten en verbeteren van een werkplek, tot het inrichten van een kantoor, vergaderruimte of praktijkruimte. Wij verzorgen het gehele proces van ontwerp tot realisatie. Wij denken met u mee over kantoormeubilair, raambekleding, akoestiek, verlichting en nog veel meer. Een compleet totaalpakket, om het kantoor en het werken voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

 


  • : Dijkgraaf B.V.
  • : Handel/groothandel
  • : Maarten
  • : Prinswillemalexanderlaan 1423
  • : 7312GB
  • : Apeldoorn
  • : 0553554444
  • : http://https://www.dijkgraaf.nl/

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Reviews van Dijkgraaf B.V.

Er zijn nog geen reviews van Dijkgraaf B.V. .

Hier klikken